Novetats Locals

La setmana l’iniciem amb la presentació de les 3 últimes novetats locals. 


“El diari dels monjos” de Gemma Gregori ens presenta els dietaris que un grup de monjos del monestir de Sant Pere de Camprodon van escriure durant el període comprès entre 1664 i 1835. Quasi dos segles d’escriptura transcrits i corregits per la filòloga Gemma Gregori que ara, després de ser descoberts, surten a la llum. ⛪

“Petites històries de Camprodon” dels nostres autors Joaquim Ventura, Fernando Vila i Joaquim Ros ens presenta un recull de petites històries dels personatges més il•lustres del nostre poble. Aquest llibre ple d’història i històries es presenta amb il•lustracions acolorides que fan les delícies de petites i grans. Una oportunitat d’or per aprendre més del nostre poble d’una forma amena. 🎨

“La història del passeig Maristany” és l’últim llibre de l’historiador Agustí Dalmau. Després d’anys d’investigació ens apropa la història d’aquest indre: com es va projectar, construir, qui hi vivia, com va passar de ser part de Llanars a formar part de Camprodon… No ús perdeu aquesta obra. 🌳

Ja veieu… La setmana començar amb ganes i bones novetats per anar fent boca 💪

Encara tenim alguna sorpresa sota la màniga així que us conviden a estar pendents aquests dies 😜

#santjordi #camprodon #llibreriaanglada #santjordi2023 #novetats @visitcamprodon