RECOMANACIONS

Aquest espai que podreu trobar a l’apartat de CATEGORIES / RECOMANACIONS, vol ser un punt de trobada entre el públic lector de Camprodon.

Buscarem Camprodonins, d’edats i àmbits diferents,  que ens vulguin recomanar un llibre que els hagi sorprès, captivat, emocionat…  En definitiva el llibre que recomanarien a un bon amic que tingués ganes de llegir.

A mesura que anem rebent aquestes aportacions anirem construïnt un catàleg de llibres, que independentment dels nostres gustos personals, segur que esdevindrà interessant des d’una òptica o altre.

A més, estem convençuts que pot ser una eina molt útil quan ens trobem en la disjuntiva de voler llegir però no sabem exactament quin llibre escollir.

Així doncs, deixem-nos aconsellar!

No Responses

  1. Jaume Jorquera ha dit:

    Teniu l’últim llibre del comissari Montalbano?. Li vareu dir a la meva dona que en surtiria un aquest mes d’abril. L’escriptor era Andrea Camilleri. /// teniu El destino de lo heroes de Xufo Llorenç?

    • Bona tarda Jaume, aquesta web correspon a la llibreria Anglada de Camprodon. Entenc que per l’adreça del mail et volies posar en contacte amb la llibreria Anglada ubicada a Vic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *